top of page

Rajzold magad a géniusz zónádba!

Egy olyan kreatív kiscsoportos programra invitállak, amely során a résztvevők a lehető legjobb verziójukká rajzolhatják magunkat.

3.png

Ez egy jobb agyféltekés, kreatív megoldások felismerését elősegítő gyakorlat, melynek célja, hogy jelentős mértékben előmozdítsa a fejlődésedet egy általad megnevezett életterületen, és / vagy egy az általad hozott témával kapcsolatban. 

Level up, Genius!

A kis csoportos (max. 6 fős) alkalmat minden csütörtökön 18:00 és 19:30 között tartjuk, online, Google Meeten. A csütörtöködet a pontos dátummal a fizetés után megjelenő oldalon választhatod ki, a regisztráció befejeztével pedig megkapod a csatlakozási linket e-mailben és Google Calendar-ban is.

Mit érdemes tudnod a géniusz zónáról?

A kifejezés Dr. Gay Hendricks-től származik, aki, író, pszichológus, önfejlesztő gyakorlatai pedig világszerte segítik pszichológusok és coachok munkásságát. Állítása szerint az ember általános működésével kapcsolatban négy különböző működési zónát állapíthatunk meg.

1. Az alkalmatlansági zónát, amikor valami olyat csinálunk, amiben nem vagyunk jók, valamiért mégis csináljuk. Ez az inkompetencia zónája.

2. Az alkalmassági zónát, amikor alkalmasak vagyok az adott feladatra vagy munkakörre, de van olyan, aki nálunk még jobban csinálja. Ez a kompetencia zónája.

3. A kiválósági zónát, amiben ha mozgunk, akkor kiemelkedően sikeresek vagyunk és jól élünk. Ez a zóna az egyik legveszélyesebb, ugyanis itt a legkönnyebb kiégni. Minden jól megy, de valami… valami mégis hiányzik.

 

4. Végül, de nem utolsó sorban pedig a géniusz zónát, amit ha sikerül megélnünk, akkor a tökéletes flow állapotát tapasztalhatjuk meg, szinkronélmények sorozatát is észlelhetjük és az időtlenség érzését, másnéven Eisteini időt

A probléma

A kiválósági és a géniusz zónánk - rosszabb esetben a pedig egyéb másik kettő zónánk között egy úgynevezett felső korlát probléma áll. Ez a probléma gyakran azt mondja nekünk, hogy valami túl jó, hogy igaz legyen. A feladatunk pedig ennek a felső korlátnak a feloldása.

A megoldás

A Noémi által alkalmazott, megoldás fókuszú brief coaching technika oxfordi rajzolós verziója ebben kiváló partner. Segít tudatosítani a tudatalattinkban található gátló tényezőket, és segít oldani a nagyjából kötött hitrendszerünket arra vonatkozóan, hogy vajon milyen más állapot is lehetséges még?

 

Lehetséges, hogy a géniusz zónánkban való kiteljesedésünk és az elhívásunk beteljesítése egy és ugyanaz?

 

Az igazi kérdés, hogy hajlandóak vagyunk-e a belső iránytűnkre hagyatkozva ezt a lehetséges élményt megtapasztalni, és ezáltal egy teljesebb önmagunkká válni.

bottom of page