top of page

Jól jönne valami, ami végre kimozdít a problémáidból, és segít új szintre emelkedni?

Csak egy döntés választ el az új valóságodtól.

Lehet, hogy most épp szürkének és nehézek tűnnek a hétköznapok.

Lehet, hogy most éppen nem tudsz kiteljesedni abban, amit csinálsz. Lehet, hogy nehezedre esik elvégezni a munkád, mert úgy érzed, hogy valami másra, valami többre vagy hivatott, de nem tudod, hogyan válts, pontosan mire, vagy hogy egyáltalán válts-e vagy csak valami részleten változtass...

 

Lehet, hogy időről időre újra bekebelez a vállalkozásod és nem találod a kiutat a mókuskerékből, pedig pont az ellenkezőjéért kezdtél bele. Azért, hogy örömmel és odaadással támogass másokat. Hogy kiteljesedve emeld őket, és hogy lendületesen és felszabadultan teremts értéket.

Hogy életeket változtass meg.

 

 

Nagy eséllyel olyan életmódra vágysz, amiben egyre növekvő mértékben élheted meg a szabadságot, időről időre talán mégis abban a helyzetben találod magad, hogy a naptárod és a "To Do" listád rabja lettél.

 

Hiába fogadtad már meg egy tucatszor, hogy innentől vagy onnantól majd ez máshogy lesz, mégis újra és újra utolér a túlfeszített tempó és a (kényszer) hustle diszkomfort érzete.

 

Ilyenkor kiábrándulttá és kimerültté válsz, és alig várod, hogy véget érjenek a folyamatok, amikbe már nem is tudod, hogy kerültél bele... Egyre szűkül a látótered és egyre kevésbé látsz igazán átütő megoldásokat.

Megvan még az az érzés, amikor átjár egy igazán mély, belülről fakadó inspiráció?

Egy vízió, ami olyan erősen hív, hogy bármin képes vagy érte keresztül menni.

 

Mintha végtelen, kifogyhatatlan energiád lenne, és senki és semmi nem állíthatna meg az odavezető úton.

Lehet, hogy te is tapasztaltad már, hogy milyen érzés az, amikor megkérdőjelezhetetlenül tiszta képed van arról, amit igazán, szívből szeretnél. Amikor egy erőteljes vízió, ami teljes összhangban van veled - az egész lényeddel - rendületlen erővel hív egy új, teljesebb valóság felé.

Ha igen, akkor ezzel egyidőben valószínűleg azt is tapasztaltad, hogy amikor következetesen teszel lépéseket efelé a dolog felé, akkor valahogy mindig minden csodaszerűen összeáll ahhoz, hogy ez a dolog megvalósuljon.

 

Tiszta vízió híján viszont előfordulhat, hogy a napi működésedet a megszokás robotpilótája irányítja. Ez a robotpilóta lehet, hogy 0-24 csak utasításokat teljesít. Lehet, hogy önálló, eredeti ötletek híján mást sem csinál, csak ész (és integráció) nélkül másol le másokat.

 

Plusz az esetek nagy részében valószínűleg valamilyen hiányból, félelemből vagy másoktól lopott (másolt...) célból nyeri a cselekvéshez szükséges tiszavirág életű energiát. Ez lényegében vagy túlélő üzemmódban vegetálás vagy lélekben üres NPC lét, vagy is-is.

Azt amúgy észrevetted már, hogy a hiánytudatú motivációból való cselekvés végső soron csak újabb hiányt teremt? Ugyanazok a nehézségek újra meg újra, még ha más, bizonyos szempontból magasabb szinten is. Ugyanaz a tapasztalás. Újra és újra.

Szia,

én Noémi vagyok.

Vezettem már kreatív ügynökséget, vettem részt társadalominnovációs projektekben, vlogoltam, reiki mesterként végeztem, televíziós újságírást tanultam, vendéglátóztam, és még egy csomó minden mást is csináltam... Utaztam, világot láttam.

Mindezek mellett - felett - legfőbb küldetésemnek tartom, hogy

tágítsam a tudatod és inspiráljalak.

Hogy miért?

Mert van egy dolog, amit gyerekkorom óta csinálok.

Amit nem tudok nem csinálni.

Teljesen mindegy, hogy milyen korú önmagamat látogatom meg a múltban, a mindenkori Noémi egy része folyamatosan azt figyeli és kutatja, hogy mitől sugároznak az emberek. Mitől csillog a szemük.  

Eddigi kutatásaim és megfigyeléseim alapján pedig az alábbiakra jutottam:

Az önmagukkal (lélekszinten) összhangban lévő emberek valamilyen belső, tiszta fényt árasztanak. Egyfajta magnetikus boldogság járja át a lényüket, amit más emberek így vagy úgy, (érzékenységüknél fogva) gyengébben vagy erősebben, de érzékelnek. Az ilyen emberek insirálóak, és gyógyító hatással vannak a környezetükre.

 

+ Egy nyitott, önmagával (lélekszinten) összhangban lévő emberi lény természetszerűen kapcsolódik belső, végtelen kreatív forrásával. Istennel, Univerzummal, Nagy Alkotóval. Az ilyen ember, megélve Igaz Kreativitását, jelentős pozitív hatást képes gyakorolni a környzetetére és a társadalomra. 

+ Az inspiráció nyitja a Teret, a Térben pedig teljesebbé válunk. Aki pedig belülről teljes, az igazán minőségi hozzájárulás tud lenni más emberek életére, mivel képessége van más embereket is felemelni.

A személyes konklúzióm pedig végső soron az, hogy minél több belülről kiteljesedett, belső gazdsagságát megélni tudó ember bontakoztatja ki és osztja meg értékeit, a környezetünk és a világ annál szebb hely lesz.

Mindent összevetve, segítőként

a belső teljességed kibontakoztatásában és az önazonos kiteljesedésében tudlak és szeretnélek támogatni.

Szeretném felébreszteni benned (újra) a belső fényt.

Szeretném ha (újra) összekapcsolódnál a belső, kreatív forrásoddal és a lelkeddel egységben alkotnál minden egyes nap - tökéletes összhangban magaddal és tökéletes flow-ban a Mindenséggel - ugyanis szerintem ez a legcsodálatosabb dolog, amit megtapasztalhatunk az emberi létünk során.

Gyere és inspirálódj velem egy személyes kreatív alkalmon, ahol kizárólag Te és a megoldásaid vagytok a fókuszban!

IMG_8105.jpeg

Mire számíthatsz az
első közös alkalmunkon?

Az első konzultációnk minden esetben egy jobb agyféltekés, kreatív rajzolós coaching alkalom, amely során kiderítjük, hogy hol tartasz most az általad vizsgálni kívánt életterületeden - vagy csak úgy általában az életedben, HOGYAN MÁS AZ, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL,
és mik az első lépések a szíved szerinti irány felé.

Az online (Zoom-os) konzultációra hozz magaddal 2 db A/4-es papírt, és színes író-rajzoló eszközöket!

Időpontot foglalni a fizetés után megjelenő oldalon lévő linken tudsz. Ha elakadnál, írj egy emailt a belulrolkifele@gmail.com e-mail címre.

Miben segít majd neked ez az alkalom?

A 60 perc végére olyan felismerésekre tehetsz szert, amelyek könnyedén átlendíthetnek a hozott témádat illető, nehéznek és bonyolultnak tűnő elakadásokon.

Tisztánlátás

Önazonos iránytűddel kapcsolódva új szintű bizonyosságot nyerhetsz az utadat illetően - tudni fogod merre tartasz.

Kreatív megoldások

Új nézőpontokat ismerhetsz meg, amelyek új kreatív tereket nyitnak, és ezáltal új ötletek és új megoldások születnek, 

Alignment

Önmagad mélyebb megértése által egy sokkal teljesebb összhangot tapasztalhatsz meg magaddal.

Tóth Gábor

thinker

Rea Vivien

grafikus

Simonyi-Csobay Júlia

holisztikus marketing
bottom of page