top of page

Coaching és mentoring

"A valódi éned megélése
a leghatékonyabb képlet a sikerhez,
ami csak létezik."

A coaching és mentoring folyamataink során kizárólag Te és a megoldásaid vagytok a fókuszban.

Végtelen lehetőségek tárháza van benned, csak fel kell fedezned.

Ezekből válogathatsz

2.png

Creation coaching

Vezetett megvalósítóprogram a vágyott dolgod megteremtéséhez, ami lehet vállalkozás indítása vagy fejlesztése, projekt megvalósítás, Youtube vagy Tiktok csatorna indítás, vagy egyéb olyan megvalósítás, amihez a kreativitásod és a fókuszod fejlesztése szükséges.

Géniusz coaching

A program célja, hogy közelebbről is megismerkedj a géniusz zónáddal, amelyben napról napra több időt tudsz majd tölteni. Te vajon mitől kerülsz tökéletes flowba? Ki vagy Te a géniuszodban? Mit hozol létre, amikor a kreatív géniuszodban működsz?

1.png
3.png

Ikigai coaching

A karrier fókuszú program során felfedezzük, hogy mi az a tevékenység számodra, amiben  kiteljesedhetsz. Amit szeretsz, amiben jó vagy, amire a világnak szüksége van és amiért fizetnek.

Életmű coaching

A coaching folyamat során megfogalmazzuk életműved alapjait, illetve keretezzük a már létrehozott életmű-elemeidet. A cél a küldetésed beteljesítése felé haladás és az, hogy büszkén nézz majd vissza az életed fő alkotásaira, az életművedre.

4.png
5.png

Megoldás fókuszú brief coaching (60 perc)

Ha úgy érzed, hogy valamilyen elakadás van az életedben, vagy csak szimplán szeretnél egyről a kettőre jutni, esetleg meghozni egy döntést, ami már régóta foglalkoztat, de sehogysem boldogulsz vele...

bottom of page