top of page

Your Life is Art. So is Your Business.
Build it from your Essence using your most valuabe Unique Gift.

Eljött a te időd.

Tudtad, hogy mindenkihez tartozik egy teljesen egyedi üzenet, amit lényegében csak ő adhat át a világnak? Egy esszenciális lényeg, ami megmásíthatatlan. Egy különleges, egyedi nézőpont, amit sok-sok különleges életesemény alakított az évek során és alakít még most is. Egy nézőpont, amiből kizárólag egy van az egész univerzumban, és amiből segítőként és kreatívként akár profitálhatunk is.

Amikor egy igazán unikális esszenciával rendelkező egyén a különleges, egyedi nézőpontján keresztül értelmezve a valóságot képes arra, hogy felismeréseiből és legmélyebb tapasztalásaiból új igazságokat fedjen fel, azokat pedig művészi módon, újszerű értékként adja közre a világnak - ez lehet egy alkotás, egy üzleti modell, egy könyv, egy elvonulás, bármi - az maga a kreatív csoda. Ahogy egy igazán egyedi és eredeti megoldás felfedezése is. Mi az a speciális dolog, amivel csak te vagy képes megoldani bizonyos problémákat ezen a világon, és ami akár az ÉletMűved középpontját, vagy az önmegvalósító karriered magját is képezhetné?

Szia, Noémi vagyok,

és az én egyedi nézőpontom, hogy a legtöbb, amivel itt és most szolgálhatunk másokat és magunkat, az az igaz kreativitásunk felfedezése, az önazonos kiteljesedésünkre való törekvés, és a géniusz zónánk mellett való elköteleződés.

A géniusz zóna az az állapot, amiben a lehető legtöbb értéket teremtjük úgy, hogy közben a lehető legjobban érezzük magunkat. Ebben működve tökéletes flow-t, időtlenséget, és szinkronélmények sorozatát tapasztaljuk meg. Totális egységélményt.

275805656_7491844847494019_1464017042223534780_n.jpeg
Creation Coach & Business Mentor for Creatives

Küldetés

Sajnos sok olyan zsenivel találkoztam, akik vagy a beteljesületlen ÉletMűvész útját járják - meghasonulva az alkalmassági zónájukban, vagy ott vannak a kiválósági zónában ragadtak, akik jól élnek, jól keresnek, de VALAMI mégis hiányzik. Mások életeket élnek le áldozatszerepben és folyamatos túlélő üzemmódban úgy, hogy kb. világmegváltó potenciál van bennük. 

 

Az én feladatom az elvesztegetett potenciál kiküszöbölése. Segítek összekapcsolódni a belső, kreatív forrásoddal, tágítom a tudatod, inspirállak és emlékeztetlek arra, hogy az út, amit bejárni vágysz létezik és vár rád. Az, amit meg szeretnél valósítani, vágyik a létezésre. Jogod és képességed van az önmegvalósításhoz, és ahhoz, hogy jól élj. Én pedig tartom hozzá neked a teret és belövöm az elemlámpát, ha besötétedne, hogy ténylegesen eljuss A-ból B-be.

Azaz...

Gyere, találjuk meg együtt azt az egyedi tevékenységet, üzleti modellt, teremtési módot, holisztikus élet- és üzletvezetési rendszert, kommunikációs stílust, alkotási módot és ritmust, ami a lehető legjobban szolgálja az ügyed, téged és ezáltal a környzetedet is.

Fedezd fel az esszenciád, használd és kommunikáld jól, aztán élj a géniusz zónádban a géniusz zónádból!

Hogyan?

Egy 6 hónapos, csoportos, önismeret alapú, géniusz zóna fókuszú kreatív üzletfejlesztési coaching program keretein belül, ami egyszerre támogatja belső és külső transzformációdat és aminek a segítségével felépítheted az önazonos pénztermelő rendszeredet, amibe már csak bele kell flownod.

 

- Tervezd, alkosd és AddMagad! -

1. LIFESTYLE design
- élet ökoszisztéma -

MÁRCIUS
önismeret
esszencia
purpose
mission


ÁPRILIS
holisztikus élettervezés
életenergia-optimalizálás
vízióalkotás
unikális nézőpont felfedezése
unikális megoldás felfedezése (preUVP)

2. BUSINESS design
- business ökoszisztéma -

MÁJUS
önazonos üzleti modell tervezése
ideal client piackutatás
márka (új
ra)pozicionálás / frissítés
új központi ajánlat kialakítása


JÚNIUS
weboldal létrehozása / frissítése
social mapping
funnel building

3. CONTENT design
- alkotó ökoszisztéma -

JÚLIUS
alkotói ritmus kialakítása
tartalomfejlesztés
kommunikáció
sales / meghívás
 

AUGUSZTUS
rendszerek finomhangolása
having fun

* BaDum, tsss... *

Mire számíthatsz?

Április végére

 • Örömmel fogsz felkelni reggelente

 • Értékesnek fogod érezni magad és azt is, amit csinálsz

 • Sokkal több időt fogsz tölteni a géniusz zónádban

 • Önazonosabbnak fogod érezni magad

 • Tudni fogod, hogy merre kell továbbmenned

 • Lesz egy önazonos életrendszered, amibe már csak bele kell flowni
   

Június végére

 • Új, géniuszi alapokra helyezett üzlet

 • Kiteljesedettnek érezheted magad a munkád során

 • Lesz egy önazonos üzleti rendszered, amibe már csak bele kell flowni
   

Augusztus végére

 • Új, magasabb szintre integrálódsz az életedben

 • Rutinos kreatív alkotóvá válsz, hisz a rendszereiddel teret és időt teremtettél a szabad alkotásra, és már csak bele kell flownod.

 • Produktív és hatékonyan működést

 • Elégedettséget, az önazonos kiteljesedés érzését

Kinek szól a program?

Olyan megújulni vágyó segítőknek, coachoknak, kreatív vállalkozóknak, véleményvezéreknek, alkotóknak, freelancereknek és solopreneur-öknek, akik az életükben és a karrierükben egyszerre vágynak a megújulásra. Akik szeretnének elmélyülni az elhívásukban, felfedezni igaz kreativitásukat, majd géniuszukat kibontakoztatva újrapozicionálni magukat, és áttörni azt a bizonyos üvegplafont. Akik kitartóak, és nyitottak, befogadóak egy támogató közösség transzformációs erejére.

 

Kinek nem szól a program?

Azoknak, akik nem tudnak / nem mernek felelősséget vállalni a saját életükért és annak alakításáért. Akik nem hisznek magukban és másokban. Akik problémafókuszúak és nem hisznek az alázatos, szolgálatkész szándékkal átitatott folyamat varázsában. Akiknek mindig van valami kifogásuk és fontosabb nekik az áldozatszerep kényelme, mint a bátorságot igénylő radikális felelősségvállalás.

“If you bring forth what is within you, what you bring forth will save you. If you do not bring forth what is within you, what you do not bring forth will destroy you.”

Felfedező hívás

Ha úgy érzed, hogy ez valami olyasmi, ami érdekel, akkor kérlek foglalj egy 30 perces felfedező hívást!

bottom of page