top of page
201604335_5985004714844714_6032918405601322278_n.jpeg

Szia,

A nevem Noémi, és szívügyem, hogy támogassam az alkotókat az önazonos kiteljesedésben. Teszem ezt tanácsadóként és coachként, online kommunikáció fejlesztésben és videós tartalomkészítésben pedig kivitelezőként is.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Egyéni coaching

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

My Story

This is your About page. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your site has to offer. Your users are genuinely interested in learning more about you, so don’t be afraid to share personal anecdotes to create a more friendly quality. Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to provide any personal details you want to share with your followers. Include interesting anecdotes and facts to keep readers engaged. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know. If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

Mészáros Henriett

Tóth Gábor

"Olyan támogatást kapok tőle, ami nagyon ritka a mai világban. Minden szava és ötlete aranyat ér, mind emberileg, mind szakmailag. A sikere titka, hogy szívből működik. Ez teszi különlegessé és egyedivé. Az energia, amit képvisels isteni eredetű, tele szeretettel és fénnyel. Ez az, amire ma mindenkinek szüksége van."
"Noémit több, mint 6 éve ismerem, azóta kitartóan követi a vizíóját, mindezt nagy szakmai precizitással. Nem csak a működő rendszerek elszánt kutatója, de a quantum világban is elboldogul. Áloméletéhez vezető útját pedig pedig olyan módon dokumentálja, hogy másoknak is útmutató lehessen."

Győrfi Anita

“Noémi segített nekem a szívemből jövő szerelem projekt megtalálásában és abban, hogy hogyan tudom az életerőm és az energia szintemet magasan tartani különböző hozzám illő gyakorlatokkal. A mentor alkalmak alatt foglalkoztunk a hitrendszeremben található falak és plafonok ledöntésével is. Nála teljes figyelmet kaptam, éreztem hogy csak én és az ügyem van fókuszban, a hatékony, egyszerű és megvalósítható stratégia felállítása volt a cél."

Rea Vivien

"Noémi verhetetlen kreatív és stratégiai tervezésben. Szinte két teljesen más területről beszélünk, mégis általa találkozik a tökéletes összhang. Kedves, magabiztos és nyugodt attitűdje által mindig biztonságban érzem magam a munkafolyamatok során. Ha mégis elakadnék, egy teljesen új, magasabb perspektívából segít rálátni a feladatra, amely nem csak, hogy előre visz, de ez a képessége nagyon inspirál. Szívből ajánlom!"

Jövőszerkesztőség

Podcast

A Jövőszerkesztőségben olyan kreatív önmegvalósítókkal beszélgetünk, akik nem elszenvedik a jövőt, hanem személyes küldetésükön keresztül, kreativitásuk maximális megélésével alakítják azt. Hatnak, alkotnak és gyarapítanak.

Image by Icons8 Team
bottom of page